Hétfő, 2020-11-30, 1:25 AM

Guild létszám:  294

Guild Master: Chaosknight

Officerek:  Neussmeg

                 Gweniela

                 Flamehair

                 Berci


A guild főleg PVE beállítottságú, de ez mellett természetesen arénázunk, bg-zünk is, sőt, van aki egyik-másik karakterével csak PVP-zik.
Célunk a játék élvezése, a lehető legtöbb PVE eredmény begyűjtése, az insták végigjátszása.
Nem toleráljuk a trágár beszédet sem a chaten, sem a TS-en! A vitákat - ha előfordulnak -, egymás között whispben rendezzétek, ha másképp nem megy, egy officer közreműködésével!
A karakter cserékről mindenképpen tájékoztassátok a vezetőséget, de a main karaktert ha egy mód van rá, ne változtassátok meg!

Guild bank:

  •      Csak a klán tagok számára hasznos, valamint értékes itemeket tegyetek be a bankba, a hely takarékosság miatt stackekben.
  •      A klán bank használata ranghoz kötött!
  •      Mindenki figyeljen rá, hogy a behelyezett itemeket a megfelelő fülbe rakjátok, ne okozzatok plusz munkát az officereknek a rendrakással!
  •      Ha valamit kivettél, próbáld meg pótolni is valamivel, lehetőség szerint hasonló értékű tárggyal. Folyamatos csak kivételek először figyelmeztetést, majd elbocsátást von maga után!
  •      Tilos a guild bank itemeit aukciós házban értékesíteni / vendornak eladni, külsősnek eladni! Csak saját magadnak vehetsz ki itemeket! 


Rangok: 2011.07.03 - án új rangokat osztottunk ki, megújult jogosultságokkal! Kérek mindenkit, írja ki a NOTE-ba a main karija nevét, a main karaktert pedig jelölje meg valahogyan, segítve a rangok kiosztását!

              Feláldozható
              Új harcos 
              Harcos
              Marshal
              Warlord
              First Warlord (officer)
              Master of Lords (guild master)

 Bővebb infó: http://warlords.ucoz.hu/forum/16-46-1